Lampiq I/S

Lampiq I/S er en nyopstartet virksomhed bosat Aarhus, som blev etableret i 2018. Den daglige drift vare- tages af Rasmus Kjær Pedersen og Jesper Vilhelmsen. Virksomheden har til formål med, at udbrede og skabe interesse for de mange muligheder, som findes inden for intelligent belysning. Vi har et udvalgt sortiment af innovative produkter og kompetent rådgivning er vores mærkesag. Vores mål er, at kunden får så mest muligt glæde ud af vores innovative produkter som muligt.

Vores Vision er at øge varesortimentet efter vores kunders behov, men stadig sikre os, at produkterne er til finde på vores webshop. Derfor vil vi holde os til få producenter, hvor vi har sikret os, at kvaliteten er i top. Vi vil følge udviklingen inden for smarte lys-systemer og holde vores kunder opdaterede om nye muligheder.

www.lampiq.dk
  • Kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser

  • En professionel og personlig service

  • Hurtig levering og 2 års garanti på alle vores produkter

  • Hurtig svar på spørgsmål over Email

  • Lys som giver dig mere livskvalitet

Mød vores medarbejdere

Vi tilstræber os på at levere en god service og møde vores kunder i øjenhøjde.

Rasmus Kjær Pedersen

Produkt- og rådgivning

Rasmus har baggrund som elektriker, el installatør og er ved at afslutte sin Maskinmester Teknisk Projektleder. Han har arbejdet som rådgivende EL ingeniør og laver pt. en undersøgelse af belysningsbranchen som afgangsprojekt.

Jesper Vilhelmsen

Økonomi og markedsføring

Jesper har mange års erfaring fra handelsbranchen. Hans baggrund indenfor økonomi gør at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser.